torsdag 29 april 2010

Regndag

Det är så tyst och stilla på den här sidan, att nu måste jag bara skriva några rader för att livaupp den! Speciellt när vädret visar sig från den sidan som idag: det är grått och disigt och regnigt. Troligtvis och hoppeligen klarnar det upp under dagen som det oftast gör så här års. Men regnet behövs ju också! Man ser hur gräset får fart när det får några regndroppar på sig! Och allt får mera liv efter en regndag. Så inget ont med det. Och själv hinner man ta igen sig efter flera dagars ihållande krattande och grävande ute. Så pausen är välkommen egentligen.

2 kommentarer:

  1. Hej, ja här har också varit regnigt och murrigt idag. Våren känns lite långt borta, men det är nog som du säger, lite regn behövs också! Hoppas det bara blir lite varmare - också. Ha en skön Valborg! Kram M.

    SvaraRadera
  2. Hej, tack för påhälsning! Idag ser det ut att bli soligt igen. Kanske vi får en trevlig och varm Valborg ändå. Barnen och barnbarnen skulle komma och fira Valborg här hos mig. Ha det så bra där hos er och riktigt trevlig Valborg önskar jag er också! Kram Sirkka

    SvaraRadera