lördag 7 augusti 2010

Barnbarn

Hade igår en fin dag som barnvakt med fyra underbara barnbarn! Vi var till Kastelholm och tittade på Sagoprinsen samtidigt som vi såg hela slottet inifrån igen. Slottet tycktes vara mycket intressant besöksmål fäör barnen och samtidigt kände de igen många detaljer sedan tidigare besök. En sån gammal miljö sätter fantasin igång, så det är riktigt att få se, höra och också vara delaktig i någon saga. Äldsta barnbarnet tog den här bilden på slottet.
Inne på Jan Karlsgårdens gård fanns det trähästar att klättra på för småbarn och dem tyckte alla barnen om.

Den här hästen så riktigt riktig ut, den var också barnens favorithäst.
Också de gamla byggnaderna tycket barnen var intressanta att se. Ett par fågelbon inne i en lada fascinerade.
Syftet med dagen var ju att få tiden att gå, den väntandes tid blir ju så lång.

Men väntan belönades så småningom och vi tog en omväg via en blomsteraffär och valde den vackraste bukett åt mamman och en fin mjuk nalle som välkomstpresent åt lillebror.
Och senare for vi och hälsa det nya tillskottet i barnaskaran. Barnen fick ha Lill-Putte i famnen och bekanta sig med honom.
Säkert är, att Putte kommer att bli bortskämd av alla sina syskon.

3 kommentarer:

  1. Återigen ett stort grattis till Lill-Putte och alla de andra barnbarnen. Så härligt allting låter, när du beskriver vad ni har gjort. Så fina hästar!! Ett bra sätt att vänta ut en lillebror!

    SvaraRadera
  2. Karin,
    tack för gratulationerna (också tidigare)! (Fast jag gjorde ju inte så mycket)- Ja, vi hade det jättemysigt allihopa! Och tiden flög som på vingar i den där miljön och vädret gynnade oss också.

    SvaraRadera
  3. Jag måste nämna också , att två av syskonen är tvillingar (vid hästen).

    SvaraRadera